1. Training Preventiemedewerker 7 november 2024

  Training Preventiemedewerker

  Als preventiemedewerker help je de werkgever bij de dagelijkse veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden. Deze basistraining biedt je nuttige kennis en houvast om deze functie effectief en efficiënt in te vullen. Zo krijg je inzicht in uiteenlopende arbo-aspecten en word je hierin getraind.

  Arbo Unie biedt daarnaast nog een belangrijke extra. Alle deelnemers gaan na afloop van de training naar huis met een voor je eigen organisatie gemaakt “benodigd deskundigheidsniveau preventiemedewerker”. Deze stel je zelf op, onder professionele begeleiding, aan de hand van je eigen Risico-inventarisatie en Evaluatie, naast de informatie die je hebt opgedaan. Een waardevol houvast.

  Heb je na deze training behoefte aan extra ondersteuning? Kies dan voor extra coaching
  door een van onze zeer ervaren arboprofessionals op locatie bij je bedrijf. Tijdens de begeleiding kun je naar eigen behoefte wensen en risico’s van jouw organisatie behandelen (op offertebasis).

  Programma

  De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • Plaats, rol en positie van een preventiemedewerker;
  • Arbowetgeving en informatiebronnen;
  • Risico Inventarisatie & evaluatie: risico’s herkennen en prioritering van risico’s;
  • Plan van aanpak en maatregelen;
  • Op basis van risico’s eigen bedrijf deskundigheidsprofiel preventiemedewerker opstellen.

  Voor wie

  De training is bedoeld voor werknemers die de functie van preventiemedewerker (gaan) invullen en medewerkers die al belast zijn met het ontwikkelen en bewaken van arbo- beleid.

  Deelname

  De training duurt een dag en wordt op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Voor data en locaties zie onze website www.arbounie.nl\agenda. Tijdstip van alle trainingen: 09.00 tot 16.30 uur.

  Werken in kleine groepen levert het beste effect. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers (minimaal aantal deelnemers is 6). De prijs per deelnemer op basis van open inschrijving bedraagt € 512,00 excl. BTW (tarief 2024). Bij voldoende deelnemers is ook een in-company op aanvraag mogelijk.

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Event informatie

  • 07 november 2024 - 09:00 - 16:30
  • Tivolilaan 250 Den Enk, 6924 BV Arnhem
  • Training