Dé arbodienst voor ondernemend Nederland

Als dochtermaatschappij van Arbo Unie is mkbasics.nl een full-service gecertificeerde arbodienstverlener, met een eigentijdse kijk op verzuim. Wij snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Onze MKB mentaliteit staat garant voor snelheid & duidelijkheid. Wij streven naar inzetbare, gezonde en gemotiveerde medewerkers bij onze klanten en daarmee mét hen naar duurzame optimaal presterende organisaties. Mkbasics.nl helpt ondernemingen concreet grip te krijgen en te houden op hun geldstromen. Van onze medewerkers mag je een persoonlijke, innovatieve en daadkrachtige aanpak verwachten. Dat hoort bij onze ambitie: de beste schadelastbeperker van Nederland zijn. 

Meer informatie


Meer weten over je afspraak?

Klik hier

Locaties mkbasics.nl

Bekijk locaties

 

Tools voor jou als medewerker

                      Wie is wie

Wie is wie?

We begrijpen dat er veel op je afkomt als je ziek bent. Bij mkbasics.nl krijg je te maken met meerdere professionals.

Om jou een goed beeld te geven wie jou kunnen gaan begeleiden en wat ze doen, hebben we uitgelegd wat je van wie kunt verwachten.


 

 Klik hier voor onze professionals

                    Ongewenst gedrag 2


Omgaan met ongewenst gedrag

Ongewenst gedrag is gedrag dat niet acceptabel is in een werkomgeving. Het kan variëren van onschuldige grapjes tot ernstige vormen van intimidatie en discriminatie. Ongewenst gedrag kan een negatieve impact hebben op het welzijn, waardoor je je onveilig, ongemakkelijk of zelfs bedreigd kan voelen.

Bekijk onze handleiding om te kijken welke stappen je kunt ondernemen als je ongewenst gedrag ervaart.

Bekijk de handleiding hier

Thumbnail

Rechten en plichten bij ziekmelding voor jou als medewerker