1. Training Ergocoach Upgrade 7 oktober 2024

  Training tot Ergocoach Upgrade - vervolgtraining

  Er zijn vele nieuwe ontwikkelingen rond beeldschermwerk. Termen als ‘Het Nieuwe Werken’ en ‘beïnvloeden van sedentair gedrag’ (langdurig zitten) staan nu in de schijnwerpers. Wat is dan de rol van de ErgoCoach en wat kan deze betekenen in het nieuwe denken rond beeldschermwerkplekken. Een ervaren ergonoom van Arbo Unie leidt u door deze kennis en geeft praktische handvatten om de rol van de ErgoCoach te versterken. Daarnaast wil deze Upgrade ook een platform bieden om te leren van elkaar. Waar ben je in de afgelopen tijd tegen aangelopen en welke successen heb je geboekt of geleerd van de fouten die je gemaakt hebt.

  Programma

  De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de upgrade training:

  • Opfrissen van de ergonomische kennis van beeldschermwerk.
  • Het ‘Nieuwe Werken’ en de rol van de ErgoCoach
  • Sedentair gedrag: hype of oplossing voor klachten?
  • Intervisiedeel: waar lopen we tegen aan als ErgoCoach?

  Voor wie

  De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach vervullen. Het geeft een verdieping aan de bestaande rol binnen een organisatie.

  Deelname

  De vervolgtraining duurt een dagdeel en wordt op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Voor data en locaties zie onze site www.arbounie.nl/agenda. Tijdstip van alle trainingen: 13.00 tot 16.30 uur.
  Werken in kleine groepen levert het beste effect, Daarom bestaat een groep maximaal uit 10 deelnemers (minimaal aantal is 6 deelnemers). De prijs per deelnemer is op basis van open inschrijving € 311,00 excl. BTW (tarief 2024). Bij voldoende deelname is een in-company op aanvraag mogelijk.
  Syllabus, certificaat, koffie/thee zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Event informatie

  • 07 oktober 2024 - 09:00 - 16:30
  • Nevelgaarde 42, 3436 ZZ Nieuwegein
  • Training