1. Training Ergocoach 10 september 2024

  Training Ergocoach

  De ErgoCoach helpt jouw medewerkers bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg
  van een verkeerde werkplekopstelling. Hij herkent tijdig klachten en neemt doelgerichte, preventieve acties. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor vragen over het werken met beeldschermen en adviseert hij u bij de aanschaf van kantoormeubilair. Een van onze ervaren ergonomen leidt jouw medewerker op tot zelfstandig ErgoCoach.

  Wat zijn de voordelen van de ErgoCoach?

  • Preventie: De ErgoCoach helpt uw medewerkers bij het voorkomen van lichamelijke
   klachten als gevolg van een verkeerde werkplekopstelling.

  • Altijd beschikbaar: Omdat de ErgoCoach een medewerker van uw eigen organisatie is, is deze altijd beschikbaar. Deze beschikbaarheid wordt alleen maar groter wanneer u besluit meerdere medewerkers deze cursus te laten volgen.

  • Financieel aantrekkelijk: U hoeft geen dure experts in te huren voor advies over werkplekopstelling. Bovendien levert de cursus een bijdrage aan het voorkomen van lichamelijke klachten, waardoor u het verzuim in uw organisatie onder controle houdt en minder risico op loondoorbetaling bij uitval van medewerkers hebt.

  Programma

  De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • ontstaansfactoren van lichamelijke klachten in relatie tot beeldschermwerk.
  • ergonomie van de beeldschermwerkplek (werkplekinrichting, werkhouding, meubilair en omgevingsfactoren).
  • handvatten om zelfstandig werkplekonderzoeken uit te voeren.
  • het uitbrengen van adviezen ten aanzien van de inrichting van de werkplek en het gebruik van hulpmiddelen.
  • criteria wanneer verwijzing naar specialisten (ergonoom, bedrijfsarts, etc.) noodzakelijk is.

  Voor wie

  De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach gaan vervullen of behoefte hebben aan een herhaling hiervan. Ook voor preventiemedewerkers die de eendaagse training Preventiemedewerker hebben gehad, is dit een geschikte verdieping.

  Deelname

  De training duurt een dag en wordt op diverse plaatsen in Nederland gegeven. Voor data en locaties zie onze website www.arbounie.nl/agenda. Tijdstip van alle trainingen: 9.00-16.30 uur.

  Werken in kleine groepen levert het beste resultaat. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers (minimaal aantal deelnemers is 6). De prijs per deelnemer op basis van open inschrijving bedraagt € 512,00 excl. BTW (tarief 2024). Bij voldoende deelnemers is ook een in-company op aanvraag mogelijk. Syllabus, certificaat, koffie/thee, lunch zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Event informatie

  • 10 september 2024 - 09:00 - 16:30
  • Max Euwelaan 72, 3062 MA Rotterdam
  • Training