verzuim voorkomen

Versterken van
de vitaliteit

Hoe kan mkbasics.nl helpen?

Voorkomen

Met een resultaatgerichte en concrete aanpak helpen we je de re-integratie van je werknemers te bevorderen. Daarnaast helpen preventieve maatregelen om je werknemers gezond en duurzaam aan het werk te houden. Want voorkomen is beter dan genezen.

De ervaring heeft ons geleerd dat preventieve bedrijfsgezondheidszorg positieve effecten heeft. Niet alleen op je verzuim, maar ook in het versterken van de vitaliteit van je werknemers. We helpen je om een effectief beleid op te stellen en met diensten die passen bij jouw organisatie voor veilig, gezond en productief werken. 
 

Contact opnemen?

085 273 10 00

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur

Maak een bel-mij-terug afspraak

Maak afspraak

Hoe kan mkbasics.nl helpen?

Arbeidsomstandigheden-spreekuur

Dit spreekuur bij de bedrijfsarts is toegankelijk voor elke werknemer. Tijdens dit spreekuur kunnen vragen gesteld worden over veiligheid, gezondheid en welzijn in relatie tot de werkzaamheden.

Overige diensten

Naast onze verzuimabonnementen hebben we een compleet pakket aan diensten om onder andere verzuim te voorkomen. We hebben de juiste gecertificeerde deskundigen in huis om jou te helpen met vraagstukken op het gebied van gezondheid, veiligheid en welzijn. 

Meer informatie

Wil je meer informatie, een afspraak maken of heb je een andere vraag?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Ik wil contact opnemen