verzuim mkbasics

Succesvolle
re-integratie

Kies de beste oplossing

  1. Verzuim

Over verzuim

Eén van je werknemers meldt zich ziek. Vervelend, maar gelukkig is een zieke werknemer meestal binnen een paar dagen weer opgeknapt. Als je werknemer langer dan 6 weken ziek is, spreken we van langdurig verzuim. Dat is voor zowel de werknemer als werkgever geen fijne situatie. Het is daarom belangrijk tijdig én goed te onderzoeken wat de oorzaken van het verzuim zijn.

Waar komen fysieke of mentale klachten vandaan? Persoonlijke omstandigheden of ingrijpende gebeurtenissen kunnen een oorzaak zijn. Maar ook een arbeidsconflict, onjuiste werkbelasting of een onduidelijk loopbaanperspectief. Een goede diagnose én de juiste aanpak vormen de basis voor een succesvolle re-integratie. De verzuimbegeleiding van mkbasics.nl helpt daarbij.

Kies je voor ondersteuning direct na de ziekmelding, of sta je de eerste weken zelf aan het roer? Door de opbouw van onze verzuimbegeleiding kies je altijd voor die ondersteuning die bij je organisatie past. Wij bieden een complete aanpak op het gebied van verzuim en re-integratie waarbij je zeker weet dat je aan de laatste eisen van de Wet Verbetering Poortwachter voldoet. De dienstverlening wordt uitgevoerd door een vast team van goed opgeleide professionals met ervaring in jouw branche, die samen met jou de arbeidsproductiviteit in jouw bedrijf verhogen en de verzuimschadelast van jou en je werknemer beperken.

Contact opnemen?

085 273 10 00

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur

Maak een bel-mij-terug afspraak

Maak afspraak

Hoe kan mkbasics.nl helpen?

Verzuim-abonnementen

Mkbasics.nl heeft verschillende verzuimabonnementen. Kies je voor ondersteuning direct na de ziekmelding, of sta je de eerste weken zelf aan het roer? Door de opbouw van onze verzuimbegeleiding kies je altijd voor die ondersteuning die bij jouw organisatie past.

Verzuim voorkomen

Met een resultaatgerichte en concrete aanpak helpen we je de re-integratie van je werknemers te bevorderen. Daarnaast helpen preventieve maatregelen om je werknemers gezond en duurzaam aan het werk te houden. Want voorkomen is beter dan genezen.

Onze professionals

De professionals die deel uitmaken van het gezondheidsteam houden zich bezig met het begeleiden bij (ziekte)verzuim, adviseren over
re-integratie, over ziekte en werk en over de relatie daartussen.
simoneschonewillemkbasicsnl

Simone Schonewille

Senior casemanager bij mkbasics.nl

"Als casemanager ondersteun en adviseer ik werkgevers bij verzuim, maar ook bij het voorkomen van verzuim. 

Complexe wet- en regelgeving toegankelijk maken en er samen met de klant voor zorgen dat een verzuimtraject op ieder moment ‘in control’ is, is wat mij drijft in mijn werk."

Meer informatie

Wil je meer informatie, een afspraak maken of direct een offerte ontvangen voor één van onze diensten?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Ik wil contact opnemen