verzuimabonnementen

Een verzuim-abonnement
dat bij jouw organisatie past

  1. Verzuimabonnementen

Verzuimabonnementen

Mkbasics.nl heeft verschillende verzuimabonnementen. Kies je voor ondersteuning direct na de ziekmelding, of sta je de eerste weken zelf aan het roer? Door de opbouw van onze verzuimbegeleiding kies je altijd voor die ondersteuning die bij jouw organisatie past. Wij bieden een complete aanpak op het gebied van verzuim en re-integratie waarbij je zeker weet dat je aan de laatste eisen van de Wet Verbetering Poortwachter voldoet. De dienstverlening wordt uitgevoerd door een vast team van goed opgeleide professionals met ervaring in jouw branche, die samen met jou de arbeidsproductiviteit in jouw bedrijf verhogen en de verzuimschadelast van jou en je werknemer beperken.

Wij maken graag heldere en duidelijke afspraken met je voor aanvang van de dienstverlening. Voer jij de regie of doen wij dat voor jou? Van een volledige ontzorging tot het geheel voeren van de eigen regie wordt dus in samenspraak bepaald. Door deze keuze helder te stellen kennen beide partijen hun positie en daarmee de (eigen) verantwoordelijkheden.

Contact opnemen?

085 273 10 00

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur

Maak een bel-mij-terug afspraak

Maak afspraak

jolandavanberlomkbasicsnl

Jolanda van Berlo

Manager marketing en sales bij mkbasics.nl

"Toegevoegde waarde leveren, dat past bij mij. In mijn privéleven en zakelijk.

Samen met jou gaan we graag op zoek naar welke aanpak bij jouw organisatie past."

Welk abonnement past bij jouw organisatie?

Basis


€ 63,54

per werknemer per jaar
bij een 3-jarig contract

Extra


€ 117,37

per werknemer per jaar
bij een 3-jarig contract

Compleet

€ 173,50

per werknemer per jaar
bij een 3-jarig contract

Ondersteuning vanaf week 1€ 27,74

per werknemer per jaar
bij een 3-jarig contract

Ondersteuning vanaf week 4

€ 27,74

per werknemer per jaar
bij een 3-jarig contract
Bij aansluiting met (een) arbeidsongeschikte werknemer(s) zullen we voorafgaand aan de begeleiding inventariseren en analyseren wat er speelt, of de juiste acties correct en tijdig genomen zijn, welke acties nog genomen zouden moeten worden en zo nodig interventies inzetten. Denk hierbij bv. aan het opvragen, inlezen en beoordelen van het dossier, het overleggen met de werkgever en het opvragen van medische informatie. De kosten hiervoor worden doorberekend.