Vaccinaties

  Je wilt je medewerkers optimaal beschermen tegen gezondheidsrisico’s. In bepaalde branches of met specifieke beroepen lopen medewerkers tijdens hun werk risico om besmet te raken met infectieziekten. Om deze mensen veilig hun vak te laten uitoefenen, helpen we bij het opstellen van het vaccinatiebeleid en ook bij de uitvoering daarvan.

  We zorgen samen met jou dat de medewerkers die risico lopen, op de juiste manier tegen infectieziekten worden beschermd. We bieden onder meer vaccinatie (programma’s) tegen infectieziekten zoals Hepatitis A, B en A+B, DTP, Tetanus, Tyfus, Rabiës, Gele koorts, BMR en de griep. Zo voorkom je uitval en houd je je medewerkers veilig, gezond en duurzaam aan het werk.

  Direct een prijs ontvangen?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor vaccinaties.

  Voorkomen van infectieziekten, hoe pak je dat aan?

  Mkbasics.nl brengt samen met jou de situatie in jouw organisatie in kaart en geeft concreet advies over onder andere persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiënisch werken. In veel gevallen bieden deze middelen niet genoeg bescherming en is vaccinatie het enige adequate middel. 
  Samen maken we een beleid om de risico’s in de toekomst te beperken. We helpen je daarbij niet alleen met het opstellen van dit beleid, maar ook om deze adviezen te implementeren. Daarnaast voeren we de vaccinatietrajecten ook uit.
  Zo zorgen we er samen voor dat je medewerkers op de juiste manier worden beschermd tegen infectieziekten en dus veilig aan de slag blijven.