1. Nationale Monitor Thuiswerken

  Nationale Monitor Thuiswerken

  Thuiswerken vraagt om een andere manier van (samen)werken binnen jouw organisatie. Door het werken op afstand mist een leidinggevende de gebruikelijke signalen van de medewerkers. De Nationale Monitor Thuiswerken geeft je houvast om teams gemotiveerd en optimaal inzetbaar te houden.

  De Nationale Monitor Thuiswerken zorgt ervoor dat je grip houdt op de mentale veerkracht van je medewerkers, zodat je indien nodig tijdig bij kunt sturen. Het is belangrijk om goed zicht te houden over de situatie van alle teamleden, de signalen van disbalans te krijgen en in het team afspraken en acties te maken en te evalueren. 

  Medewerkers krijgen praktische adviezen over het werk, de priv├ęsituatie en hun persoon in relatie tot de situatie van thuiswerken. Leidinggevenden ontvangen vrijwel direct een overall groepsrapportage met daarin per aspect de gemiddelde score, de hoogste en laagste score en de behoeften van de medewerkers. 
  Wat levert het op? Leidinggevenden hebben een helder beeld van de effecten dat thuiswerken heeft op de medewerker en de sociale samenhang in het team. Het geeft een mooi startpunt voor een verbindende dialoog in en met het team.

  Bij het uitvoeren van de Nationale Monitor Thuiswerken maken wij gebruik van de diensten van onze moederorganisatie Arbo Unie. Ook het offertetraject voorafgaand aan de uitvoering, en de facturatie na afloop worden door Arbo Unie uitgevoerd.

  Direct een prijs ontvangen?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Nationale Monitor Thuiswerken.