1. Gezond en effectief werken met de computer

  E-learning: Gezond en effectief werken met de computer

  Een op de vijf medewerkers krijgt last van nek en schouders bij het werken met de computer. Als een medewerker weet hoe het beste met de computer gewerkt kan worden, leidt dat tot minder uitval. 

  Met de e-learning 'Gezond en effectief werken met de computer' ondersteunen wij jouw organisatie zo effectief mogelijk. Je medewerkers krijgen inzicht in verbeterpunten voor het inrichten van hun werkplek Ze leren hun werk beter te organiseren en hun werkwijze eventueel aan te passen en kunnen dit direct in praktijk toepassen.

  Door deze online training worden medewerkers zicht bewust van de verschillende risicofactoren en oorzaken van klachten aan bijvoorbeeld arm-, schouder-, nek, en rug. De e-learning is effectief en kan op elke moment gevolgd worden. Het resultaat: betere arbeidsomstandigheden, hogere productiviteit, efficiency en meer plezier in het werk.

  Bij het uitvoeren van de e-learning 'Gezond en effectief werken met de computer' maken wij gebruik van de diensten van onze moederorganisatie Arbo Unie. Ook het offertetraject voorafgaand aan de uitvoering, en de facturatie na afloop worden door Arbo Unie uitgevoerd.

  Direct een prijs ontvangen?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de e-learning Gezond en effectief werken met de computer.