over mkbasics

Dé arbodienst voor ondernemend Nederland

  1. Over ons

Over mkbasics.nl

Gezonde en gelukkige werkende mensen, dat is waar wij voor staan!

Als dochtermaatschappij van Arbo Unie zijn wij een full-service gecertificeerde arbodienstverlener. Wij snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de werknemer. Onze MKB-mentaliteit staat garant voor snelheid en duidelijkheid.

Wij werken met een casemanagementmodel. Dat betekent meer aandacht voor jou als klant, snelle en goede communicatie, een goed advies en gericht op permanente reductie van verzuimkosten (schadelastbeperking) voor zowel de werkgever als de werknemer en verhoging van de arbeidsproductiviteit van de werknemer. De casemanager is jouw vaste contactpersoon die (jou)adviseert en ondersteunt. Door zijn kennis van de financiële risico’s en verhaalsmogelijkheden (o.a. vergoedingen door verzekeraars en subsidies) is de casemanager in staat om jouw schadelast tot een minimum te beperken.

Door de inzet van goed geschoolde (niet medische) casemanagers ligt onze focus primair op de doorloop van verzuim binnen bedrijven. De nadruk ligt op het proces van terugkeer op de werkvloer en niet op de inhoud. Een professional, als adviseur in de 2e lijn, wordt alleen ingezet indien er medische beoordeling noodzakelijk is.

Met ruim 30 spreekuur en keuringslocaties, de goed bereikbare casemanager in jouw regio en expertise op het gebied van arbeidsrisico’s binnen jouw branche, ondersteunen en adviseren we je graag in het bereiken en bewaken van jouw doelen.

Contact opnemen?

085 273 10 00

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur

Maak een bel-mij-terug afspraak

Maak afspraak

Maak kennis met onze teams

Ben je benieuwd naar de mensen achter mkbasics.nl?

Ontmoet onze teams