over mkbasics

Dé arbodienst voor ondernemend Nederland

  1. Over ons

Over mkbasics.nl

Grip op verzuim in jouw organisatie, dat is waar wij ons voor inzetten!

Als dochtermaatschappij van Arbo Unie zijn wij een full-service gecertificeerde arbodienstverlener. Wij snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Onze MKB-mentaliteit staat garant voor snelheid en duidelijkheid.

Wij werken met een casemanagementmodel. Dat betekent meer aandacht voor jou als klant, snelle en goede communicatie, een goed advies en gericht op permanente reductie van verzuimkosten (schadelastbeperking) voor zowel de werkgever als de medewerker en verhoging van de arbeidsproductiviteit van de medewerker. De casemanager is jouw vaste contactpersoon die (jou)adviseert en ondersteunt. Door zijn kennis van de financiële risico’s en verhaalsmogelijkheden (o.a. vergoedingen door verzekeraars en subsidies) is de casemanager in staat om jouw schadelast tot een minimum te beperken.

Door de inzet van goed geschoolde (niet medische) casemanagers ligt onze focus primair op de doorloop van verzuim binnen bedrijven. De nadruk ligt op het proces van terugkeer op de werkvloer en niet op de inhoud. Een professional, als adviseur in de 2e lijn, wordt alleen ingezet indien er medische beoordeling noodzakelijk is.

Met ruim 30 spreekuur en keuringslocaties, de goed bereikbare casemanager in jouw regio en expertise op het gebied van arbeidsrisico’s binnen jouw branche, ondersteunen en adviseren we je graag in het bereiken en bewaken van jouw doelen.

Verantwoord ondernemen en kwaliteit

Vragen? Neem gerust contact met ons op.