homepage mkbasicsnl

  Jouw arbodienst
  in regio
  Haarlem

  Arbodienst Haarlem - Mkbasics.nl

  Als dochtermaatschappij van Arbo Unie zijn wij een full-service gecertificeerde arbodienst gevestigd in onder andere Haarlem. Wij snappen wat verzuim aan kosten en ongemak voor de werkgever met zich meebrengt en overzien wat de gevolgen kunnen zijn voor de medewerker. Onze MKB-mentaliteit staat garant voor snelheid & duidelijkheid. 

  Wij streven naar inzetbare, gezonde en gemotiveerde medewerkers bij onze klanten en daarmee mét hen naar duurzame optimaal presterende organisaties. Mkbasics.nl helpt ondernemingen concreet grip te krijgen en te houden op hun geldstromen. Van onze medewerkers mag je een persoonlijke, innovatieve en daadkrachtige aanpak verwachten. Dat hoort bij onze ambitie: de beste schadelastbeperker van Nederland zijn. 

  Mkbasics.nl Haarlem

  Diakenhuisweg 25
  2033 AP Haarlem
  Route →

  Meer informatie?

  Neem contact met ons op

  Hoe kan mkbasics.nl jouw organisatie helpen?

  Verzuimbegeleiding

  Als jouw medewerker door ziekte of een andere oorzaak niet kan werken, is het belangrijk tijdig én goed te onderzoeken wat de oorzaken van het verzuim zijn zodat de juiste herstelbegeleiding ingezet kan worden. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede diagnose én de juiste aanpak de basis voor een succesvolle re-integratie vormen.

  Waar komen fysieke of mentale klachten vandaan? Persoonlijke omstandigheden of ingrijpende gebeurtenissen kunnen een oorzaak zijn. Maar ook een arbeidsconflict, onjuiste werkbelasting of een onduidelijk loopbaanperspectief.

  Wanneer de oorzaak is vastgesteld, kijken we samen naar de juiste aanpak. Onze focus is dat jouw medewerker op een gezonde en duurzame manier weer aan het werk kan gaan.

  Gezonde medewerkers en een veilige werkomgeving

  Een gezonde en veilige werkomgeving is essentieel. Investeren in goede arbeidsomstandigheden leidt tot minder arbeidsongevallen, betere productiviteit, lager verzuim en meer betrokken werknemers.

  Daarom levert mkbasics.nl naast dienstverlening op het gebied van verzuim en re-integratie, ook een compleet pakket van diensten op het gebied van fysieke en sociale veiligheid en vitaliteit en gezondheid. Van arbeidsfysiotherapie tot het uitvoeren, begeleiden of toetsen van een Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

  We hebben de juiste gecertificeerde deskundigen in huis, zodat we altijd een antwoord vinden op het vraagstuk dat speelt in jouw organisatie.

  team-mkbasics.nl-haarlem

  Ontmoet team Haarlem

  Wij staan voor samenwerken en verbinden.
  Dat is niet altijd even makkelijk, maar samen komen wij er wel!

  Neem contact op

  Vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Nieuws & Events

  1. Training Ergocoach

   • 10 september 2024 - 09:00 - 16:30
   • Max Euwelaan 72, 3062 MA Rotterdam
   • Training
  2. Training Preventiemedewerker

   • 12 september 2024 - 09:00 - 16:30
   • Max Euwelaan 72, 3062 MA Rotterdam
   • Training

  Ga naar events overzicht