maaike-middel

Verpleegkundige bij mkbasics.nl

Bekijk vacatures

  1. Verpleegkundige

Voorkomen en begeleiden van verzuim

Als Adviseur Arbeid & Gezondheid (verpleegkundige) ben je bij mkbasics.nl een echte specialist.

Je houdt je je bezig met de begeleiding, beoordeling en advisering rond (ziekte)verzuim, re-integratie en inzetbaarheid van werknemers. Maar je hebt ook een belangrijke rol bij het vóórkomen van verzuim of uitval. Je coacht individuele werknemers op hoe zij gezond(er) kunnen leven. Daarnaast adviseer je organisaties over hoe zij hun werknemers vitaler kunnen krijgen. Denk aan advies op het gebied van leefstijl en leefstijl bevorderende maatregelen en op het gebied van inrichting en uitvoering van PMO, duurzame inzetbaarheid, leefstijl- en gezondheidsbeleid.

Taakdelegatie

Als Adviseur Arbeid & Gezondheid bij mkbasics.nl werk jij vanuit taakdelegatie. Dit betekent dat je in opdracht van de bedrijfsarts werkt, waarbij de bedrijfsarts de eindverantwoordelijkheid draagt. Onze gezondheidsteams bepalen gezamenlijk per situatie welke professional het meest passend en dus effectief is. Door het werken in taakdelegatie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid.

Samenwerken

Je werkt als team samen met onze bedrijfsartsen voor onze klanten. Ook werk je multidisciplinair en schakel je met andere professionals uit het concern, zoals een psycholoog, bedrijfsmaatschappelijk werker, arbeidsdeskundige of een veiligheidskundige . De korte lijnen bewerkstelligen een sneller herstelproces, waarmee je onze klanten ondersteunt bij een juist verzuim- en preventiebeleid. 

We kennen als geen ander de waarde van een gezonde werkomgeving. 
Daarom zorgen we goed voor onze medewerkers. Want wat we bij onze klanten willen bereiken, willen we ook voor jou. Bij mkbasics.nl kun je je eigen tijd indelen en werken op een manier die bij jou past.
 

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met 
Jotte Tromp, senior recruiter

06-52501364
jotte.tromp@arbounie.nl

maaikemiddelmkbasicsnl

Maaike Middel

Adviseur arbeid en gezondheid bij mkbasics.nl

"Doen wat ik leuk vind. Dat is voor mij de enige manier om echt tevreden te zijn met mijn baan.

Sinds 2019 heb ik dit gevonden bij mkbasics.nl in het team Groningen. Een fijn team waar we aandacht voor elkaar hebben, waar ik mezelf kan zijn en me kan richten op het werk waar ik energie van krijg. Mkbasics.nl helpt me om mezelf te ontwikkelen, zodat ik nog beter kan worden in mijn werk. 

Word jij mijn nieuwe collega?"

Bekijk vacatures