bedrijfsarts mkbasics

Bedrijfsarts bij mkbasics.nl

Bekijk vacatures

Arts, coach én adviseur

Als bedrijfsarts bij mkbasics.nl ziet elke dag er anders uit. Je bent niet alleen ben arts, coach en adviseur in één, je hebt ook een belangrijke spilfunctie naar collega’s toe en werkt intensief met hen samen binnen een resultaat verantwoordelijk team. Deze multidisciplinaire aanpak hebben we hoog in het vaandel staan. We geloven in het bundelen van ál onze krachten, om de duurzame inzetbaarheid van werknemers te vergroten en ervoor te zorgen dat werknemers sterker kunnen terugkeren naar werk.

Jouw rol

Als bedrijfsarts bij mkbasics.nl ben je bezig met het voorkomen van ziekteverzuim, adviseren over re-integratie, ziekte en werk en met de relatie die daartussen bestaat. Daarnaast houd je je bezig met medische keuringen en onderzoek op gezondheidsrisico’s van de werkplek.

De focus van de bedrijfsarts ligt altijd op de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de werknemer en werkgever.
Je werkt samen met jouw multidisciplinaire team en zorgt er samen voor dat werknemers sterker kunnen terugkeren naar het werk. Je hanteert een adequate en efficiënte aanpak.

Vanzelfsprekend word jij als bedrijfsarts alleen ingezet wanneer er een medische beoordeling nodig is. Je bent dus een medisch adviseur in de tweede lijn. 
Bedrijfsartsen bij mkbasics.nl werken samen met (register) casemanagers. Er wordt beoordeelt of het verzuim medisch is, maar dit altijd na een concrete vraagstelling van de casemanager. Jij kun hier als bedrijfsarts helder antwoord op geven.

Onze bedrijfsartsen zien het verband tussen ziekte en arbeid, iets waar een huisarts vaak niet op let.

Als bedrijfsarts heb je ook een belangrijke rol bij het vóórkomen van verzuim of uitval. Je coacht individuele werknemers op hoe zij gezond(er) kunnen leven. Daarnaast adviseer je organisaties over vitaliteit en inzetbaarheid op de werkvloer. 

We kennen als geen ander de waarde van een gezonde werkomgeving. 
Daarom zorgen we goed voor onze medewerkers. Want wat we bij onze klanten willen bereiken, willen we ook voor jou. Bij mkbasics.nl kun je je eigen tijd indelen en werken op een manier die bij jou past. 

 

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met 
Jotte Tromp, senior recruiter

06-52501364
jotte.tromp@arbounie.nl

Co BA

Coördinerend bedrijfsarts worden?

Luister de podcast van collega Rob van der Meulen

Wil jij een impact hebben op de gezondheid en vitaliteit van medewerkers? Dan is de rol coördinerend bedrijfsarts misschien wel iets voor jou!

We zoeken een gepassioneerde coördinerend bedrijfsarts voor diverse regio's in Nederland. In deze rol speel je een cruciale rol in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van medewerkers.

Meer weten?

🎧 Beluister hier de podcast via Spotify
🎧 Beluister hier de podcast via Apple Podcast

Bekijk vacatures