jos-vandereijken

Arbeidsdeskundige bij mkbasics.nl

Bekijk vacatures

  1. Werken bij
  2. Vakgebieden
  3. Arbeidsdeskundige

Jij zet mensen in hun kracht

Als arbeidsdeskundige adviseer en ondersteun je onze klanten bij vraagstukken op het gebied van re-integratie en verzuimbeheersing. Jij zet mensen in hun kracht en kijkt naar de inzetbaarheid en mogelijkheden van mensen. Je speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van zowel werkgevers als werknemers bij het omgaan met arbeidsbeperkingen en het bevorderen van inclusie op de werkplek.

Jouw advies

Je adviseert over interventies en trainingen voor zowel werkgevers als werknemers met een arbeidsbeperking, geeft advies over aanpassingen aan de werkplek of het werkproces, of helpt bij het opstellen van een plan om de werknemer te ondersteunen bij het uitvoeren van zijn of haar werkzaamheden.

Ook breng je mogelijkheden van werknemers met een arbeidsbeperking in kaart.

Werkgevers adviseer je over het herontwerp van werkprocessen, zodat deze beter aansluiten bij de capaciteiten van werknemers met een arbeidsbeperking en wijzen ze op de juiste tools en interventies die nodig zijn om inclusie op de werkplek te bevorderen. Door de expertise op zowel organisatie- als werknemersniveau kun je werkgevers helpen om de juiste beslissingen te nemen bij het in dienst nemen of houden van arbeidsbeperkte medewerkers.

Jouw doel 

Een belangrijk doel is het bevorderen van de duurzaamheid van plaatsingen van arbeidsbeperkte medewerkers. Door tijdig en laagdrempelig arbeidsdeskundige expertise aan te bieden aan werkgevers, kunnen zij helpen bij het vinden van oplossingen om arbeidsbeperkte medewerkers succesvol te integreren op de werkplek en hen te ondersteunen bij het behouden van hun werk.

Bij mkbasics.nl ben je  regionaal werkzaam in een team waarin je werk samenwerkt met artsen (in opleiding), adviseurs arbeid & gezondheid en casemanagers.

We kennen als geen ander de waarde van een gezonde werkomgeving. Daarom zorgen we goed voor onze medewerkers. Want wat we bij onze klanten willen bereiken, willen we ook voor jou. Bij mkbasics.nl kun je je eigen tijd indelen en werken op een manier die bij jou past.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met 
Jotte Tromp, senior recruiter

06-52501364
jotte.tromp@arbounie.nl

josvandereijkenmkbasicsnl

Jos van de Reijken

Arbeidsdeskundige bij mkbasics.nl

"Bij mkbasics.nl werken we met mkb’ers als klanten en dat maakt het werk afwisselend en bijzonder leuk. Je merkt dat je echt meerwaarde kunt leveren en werkgevers en medewerkers verder kan helpen.

Daarnaast krijg ik veel ruimte en vrijheid om mijn werk te kunnen uitvoeren op een manier die goed bij mij past. Ik maak mijn eigen planning, werk in een zelfsturend team en krijg alle mogelijkheden om op een verantwoorde manier thuis te kunnen werken. We worden goed gefaciliteerd door een kundige regiomanager en kunnen terugvallen en/of sparren met diverse collega’s.
Ook staat bij mkbasics.nl werkgeluk hoog op de agenda en daarom zijn er genoeg mogelijkheden om het werk zo leuk mogelijk te maken en te houden.

Zie ik je snel?"