werkgever-werkenbij

  Dit is mkbasics.nl

  Bekijk onze video

  1. Dit is mkbasics.nl

  Werken bij mkbasics.nl

  Mkbasics.nl is als dochtermaatschappij van Arbo Unie een full-service, gecertificeerde arbodienst voor ondernemend Nederland. 

  Iedereen lekker in z’n vel, dat is wat we bij mkbasics.nl willen bereiken. Dit geldt natuurlijk ook voor onze eigen medewerkers. Doen waar je goed in bent, op jouw manier en in een werkomgeving en ritme dat helemaal bij je past. We zijn ervan overtuigd dat werken op deze manier zorgt dat je betrokken en gemotiveerd bent, en ertoe bijdraagt dat je in je kracht staat. 

  Onze kernwaarden

  Dit zijn onze kernwaarden. Ze beschrijven wie we zijn, waar we voor staan, wat ons verbindt en hoe we met elkaar omgaan.

  kernwaarden-mkbasicsnl

  Verantwoordelijkheid
  We nemen onze verantwoordelijkheid. Naar onszelf, naar elkaar en naar onze klanten.

  Vertrouwen
  We vertrouwen op elkaar en elkaars expertise. Vanuit dit vertrouwen geven we elkaar ruimte en vrijheid bij het uitvoeren van ons werk.

  Waarderen, accepteren en respecteren
  We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn en wat we ieder bijdragen, want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie.

  Motivatie
  We voeren ons werk vanuit een intrinsieke motivatie vol passie uit. Oprechte aandacht voor onze klanten vanuit de instelling bij te dragen aan een gezonde werkomgeving.

  Daadkracht
  We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. En dat op een ondernemende wijze op een persoonlijke manier.

  MVO

  Mkbasics.nl is een maatschappelijk betrokken organisatie, waarbij duurzame inzetbaarheid en een milieubewuste bedrijfsvoering voorop staan. We zetten ons in om, zowel in de eigen bedrijfsvoering als in de keten van bedrijven waarmee we samenwerken, de bewustwording en verantwoordelijkheid van gedrag voor algehele duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast heeft de stichting Arbo Unie tot doel de bedrijfsgezondheidszorg in Nederland te verbeteren door de winst te investeren in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van arbeid en gezondheid. Op de website van onze moederorganisatie Arbo Unie vind je hier meer informatie over.

  Meer informatie over ons MVO-beleid

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op met 
  Jotte Tromp, senior recruiter

  06-52501364
  jotte.tromp@arbounie.nl

  Vacatures

  Wil je ook bij mkbasics.nl aan de slag? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

  Bekijk vacatures