over mkbasics

  Dit bieden
  wij jou

  1. Dit is mkbasics.nl

  Werken bij mkbasics.nl

  Wat we bij onze klanten willen bereiken, willen we ook voor jou. Hoe doen we dat?

  Gezonde werkplek

  Wij hechten veel waarde aan de fysieke als mentale gezondheid van onze collega’s. Want wie fit en vitaal is, heeft meer veerkracht en werkt met meer plezier en energie. Zo bieden wij onze collega’s: 

  Fun, lachen en ontspannen

  We willen dat iedereen met plezier naar zijn werk toe gaat. Daarom vinden we het belangrijk om met z’n allen lol te maken, te lachen en ontspannen. Dat is goed voor de onderlinge band en interactie. Maar vooral óók gewoon heel gezellig.

  Zo organiseren we 4 keer per jaar een mkbasics.nl-dag, waar we met alle collega’s op een inspirerende locatie in het land samenkomen. Naast business-gerelateerde onderdelen is er ook altijd een fun-onderdeel. De ene keer organiseren we een quiz om elkaar als collega’s beter te leren kennen en de andere keer doen we een Robinson experience. Vaak sluiten we deze dagen af met muziek en een dansje. Met kerst trekken we een foute kersttrui aan en zelfs Sinterklaas vindt het bij mkbasics.nl zo leuk, dat hij elk jaar langskomt.

  Persoonlijke ontwikkeling

  Bij mkbasics.nl staat persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda. Daarvoor bieden we onder meer opleidingsmogelijkheden vanuit onze eigen Academy, zodat jij kunt uitgroeien tot de professional die jij wilt zijn. 

  Bekijk hier verhalen van onze collega's

  Vrijwilligerswerk

  We vinden het belangrijk dat we invulling geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alle collega’s krijgen daarom de mogelijkheid om een dag per jaar vrijwilligerswerk te doen. Zo zetten we ons samen in om iets voor een ander te betekenen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij een leuke baan horen natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden. Bij mkbasics.nl:

  Heb je een vraag?

  Neem dan contact op met 
  Jotte Tromp, senior recruiter

  06-52501364
  jotte.tromp@arbounie.nl

  Vacatures

  Wil je ook bij mkbasics.nl aan de slag? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

  Bekijk vacatures