veilige-werkomgeving

Hoe creëer je
wél een veilige
werkomgeving?

Bekijk video

Veilige en gezonde werkomstandigheden voor jouw medewerkers

Een veilige werkomgeving is essentieel. Investeren in een veilige werkomgeving, zowel fysiek als sociaal, leidt tot minder arbeidsongevallen, betere productiviteit, lager verzuim en meer betrokken medewerkers.

Maar hoe zorg je nu voor een echt veilige werkomgeving? Als werkgever moet je risico's voorkomen of ze tot een minimum beperken. Mkbasics.nl helpt jouw organisatie om veilige en gezonde werkomstandigheden te creëren.

Contact opnemen?

085 273 10 00

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur

Maak een bel-mij-terug afspraak

Maak afspraak

Hoe kan mkbasics.nl jouw organisatie helpen?

RI&E

Veilig werken begint bij het (h)erkennen en beperken van de risico’s binnen je organisatie. Met de RI&E zorg je voor een systematische aanpak.


Meer informatie

Vertrouwenspersoon

Wanneer een medewerker zijn werkplek als niet prettig en/of onveilig ervaart, dan is het fijn dat er iemand luistert, op een deskundige manier ondersteunt en helpt om de knelpunten op te lossen. 

Meer informatie

suzanne-van-der-heijden

Suzanne

mkbasics.nl

“Natuurlijk wil jij jouw medewerkers goede arbeidsomstandigheden en een veilige werkomgeving bieden. We snappen dat de uitwerking in de praktijk best een uitdaging kan zijn.

We helpen je graag waar het gaat om het opzetten van beleid of meedenken hoe je zaken nu het beste aan kunt pakken. Zodat jij weet dat je als werkgever goed voor jouw medewerkers zorgt en ze, zowel fysiek als sociaal, een prettige en veilige werkomgeving biedt."

Bekijk hier met welke diensten we kunnen helpen

Krachtige tools voor jouw organisatie

Infographic: “Voorkom pesten op
de werkvloer”

Pesten op het werk komt vaker voor dan je denkt. Het voorkomen van pestgedrag levert veel op. Download de infographic en krijg inzicht in wat je kunt doen om dit gedrag te voorkomen.


Vraag de infographic aan

Document: 4 tips voor conflictbeheersing op het werk

Arbeidsconflicten: helaas komen ze regelmatig voor. Ze kunnen niet alleen een emotionele tol eisen, maar ook aanzienlijke financiële gevolgen hebben. Dit wil je natuuurlijk voorkomen. Daarom geven wij tips voor conflictbeheersing op het werk.

Vraag het document aan

Hiermee kan mkbasics.nl jouw organisatie ook helpen

Verzuim

Onze focus is dat jouw medewerker op een gezonde en duurzame manier weer aan het werk kan gaan.

Meer informatie

Vitaliteit

Mkbasics.nl helpt je met een effectieve aanpak voor vitale en gezonde medewerkers.

Meer informatie

Vragen? Neem gerust contact met ons op.