1. Videoconsult

Videoconsult


Onze dienstverlening is momenteel ingericht via internet. Met het Videoconsult krijg je de service die je van ons gewend bent. Het Videoconsult wordt ondersteunt door de browsers Chrome, Edge, Safari of Firefox via een PC. Het Videoconsult via de mobiele telefoon of tablet is op dit moment helaas nog niet mogelijk.


Hoe werkt het?

Stap 1

Op het tijdstip van je afspraak log je in op de website www.welkom.mkbasics.nl. Je komt dan in de virtuele wachtkamer van mkbasics.nl. Vul de afspraakcode in en klik op 'volgende stap'. Deze afspraakcode vind je in de afspraakgegevens die je van ons hebt ontvangen.


Stap 2

Vul ter controle je geboortedatum in en klik op 'Zoek mijn afspraak'. Heb je meerdere afspraken op 1 dag, dan kun je hier kiezen voor welke afspraak je je op dat moment wil aanmelden.


Stap 3

Je komt nu automatisch in de wachtkamer terecht. De professional ziet dat je aanwezig bent en zal het Videoconsult starten.


Stap 4

Je komt nu in een Microsoft TEAMS omgeving. Kies voor de middelste optie: 'Doorgaan in deze browser'. Je hoeft TEAMS niet te installeren of als app op je PC te hebben.


Stap 5

Je bent nu in de Microsoft TEAMS omgeving. Klik op de button 'Nu deelnemen'. De professional zal het Videoconsult gaan starten.


Afspraak wijzigen

Indien je de afspraak wil annuleren of wijzigen, kan dit alleen via je werkgever. Alleen de werkgever kan met mkbasics.nl contact opnemen om de wijziging door te geven.