Eigen regie

Met dit pakket* heb je de eerste 3 weken van verzuim zelf de regie. Blijft een werknemer langer afwezig, dan neemt je eigen vaste casemanager de verzuimbegeleiding van je over. Deskundig, voortvarend en op zo’n manier dat je er op kunt rekenen dat je in alle gevallen voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter. Mochten daarbij werkzaamheden nodig zijn die buiten het abonnement vallen, dan worden deze op verrichtingenbasis gefactureerd.

Werknemers ziek en hersteld melden was nog nooit zo makkelijk: dit kan gewoon online via ons gebruiksvriendelijke systeem clientvolgsysteem Visma Verzuim. Is een werknemer na drie weken nog niet hersteld gemeld, dan neemt onze deskundige casemanager zelf contact op om te inventariseren of en welke actie er nodig is. Daar hoef je dus niet zelf aan te denken. Wel adviseren we je om bij dreigend langdurig verzuim – bijvoorbeeld bij rugklachten, psychische klachten of een arbeidsconflict – direct na ziekmelding contact met je casemanager op te nemen.

Zo kunnen we snel schakelen en de juiste stappen nemen om te zorgen dat je werknemer weer zo spoedig mogelijk duurzaam en verantwoord aan de slag kan. 

Alle voordelen op een rij

  • Telefonisch overleg volgens dienstverleningsprotocol in week 4 inbegrepen
  • Eerste 3 weken van verzuim regie in eigen beheer
  • Uitvoering conform de Wet Verbetering Poortwachter
  • Digitaal verzuimportaal (Visma Verzuim)
  • 100% Arbowet-Proof
  • Grip op je verzuimkosten
  • Een vast aanspreekpunt: de casemanager
* Dit pakket wordt alleen afgesloten vanaf 30 werknemers.

Contact opnemen?

085 273 10 00

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur

Maak een bel-mij-terug afspraak

Maak afspraak

Dit verzuimabonnement past bij mijn organisatie