1. Webinar - Ziekte en verlof: hoe zit het nu eigenlijk?

  Webinar - Ziekte en verlof: hoe zit het nu eigenlijk?

  De zomervakantie komt er weer aan. Voor werknemers de uitgelezen kans om de batterij op te laden. Maar hoe zit het nu eigenlijk als een werknemer ziek is en op vakantie wil? Of ziek wordt tijdens de vakantie? Wat is er hierover (wettelijk) vastgelegd? Ontdek alles over de procedures die er zijn omtrent dit onderwerp en de wijze waarop je deze na kunt leven tijdens ons gratis live webinar.

  In één uur (weer) helemaal up-to-date

  In het vakgebied van leidinggevende en HR krijg je er vroeg of laat mee te maken: verlof tijdens ziekte of ziekte tijdens verlof. Dit is best een complex onderwerp. Zowel de werkgever als werknemer hebben bepaalde verantwoordelijkheden in de stappen die dan genomen moeten worden. 

  Mag de zieke werknemer zonder medische beoordeling op vakantie? En als een werknemer ziek wordt op vakantie, wat wordt er dan van hem verwacht? En wat is de rol van de leidinggevende en/of HR hierin? Ontdek alles over de rol van leidinggevende en/of HR over bovenstaande vraagstukken tijdens het gratis online webinar. Naast de theorie en een stuk wet- en regelgeving, deelt een expert zijn ‘lessons learned’ en beste praktijkvoorbeelden zodat je weer helemaal up-to-date bent!

  3 redenen waarom je deze webinar niet mag missen

  • Inzicht in de verplichtingen vanuit de wetgeving.
  • Praktische informatie die je direct kunt toepassen in je eigen organisatie.
  • Digitale goodiebag met tips hoe je het beleid hierover vorm en inhoud kunt geven.

  Aanmelden

  Wil je donderdag 23 juni 2022 bij het gratis webinar aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via de button aan de rechterkant of onderkant van deze pagina. Inschrijven voor het webinar kan tot en met 15 juni.

  Het webinar wordt georganiseerd door mkbasics.nl, dé arbodienst voor ondernemend Nederland. Als dochtermaatschappij van Arbo Unie is mkbasics.nl een full-service gecertificeerde arbodienstverlener, met een eigentijdse kijk op verzuim. Met ruim 35 spreekuur en keuringslocaties, alle expertise onder 1 dak op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid, verzuim en re-integratie, re-integratie 2e spoor, outplacement en loopbaanadvies, ondersteunen en adviseren we organisaties graag in het bereiken en bewaken van hun doelen.

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Event informatie

  • 23 juni 2022 - 11:00 - 12:00
  • Microsoft Teams
  • Live webinar