1. Webinar Ziekte en verlof hoe zit het nu eigenlijk

  Webinar - Ziekte en verlof: hoe zit het nu eigenlijk?

  De zomervakantie komt er weer aan. Voor medewerkers de uitgelezen kans om de batterij op te laden. Maar hoe zit het nu eigenlijk als een medewerker ziek is en op vakantie wil? Of ziek wordt tijdens de vakantie? Wat is er hierover (wettelijk) vastgelegd? En wat is jouw rol als leidinggevende?

  Ontdek alles over de procedures die er zijn omtrent dit onderwerp en de wijze waarop je deze na kunt leven tijdens ons gratis webinar.

  In één uur (weer) helemaal up-to-date

  In het vakgebied van leidinggevende en HR krijg je er vroeg of laat mee te maken: verlof tijdens ziekte of ziekte tijdens verlof. Dit is een complex onderwerp. Zowel de werkgever als medewerker hebben bepaalde verantwoordelijkheden in de stappen die dan genomen moeten worden. 

  Mag de zieke medewerker zonder medische beoordeling op vakantie? En als een medewerker ziek wordt op vakantie, wat wordt er dan van hem verwacht? En wat is de rol van de leidinggevende en/of HR hierin? 

  Naast de theorie en een stuk wet- en regelgeving, deelt een expert zijn ‘lessons learned’ en beste praktijkvoorbeelden zodat je weer helemaal up-to-date bent!

  3 redenen waarom je dit webinar niet mag missen

  • Inzicht in de verplichtingen vanuit de wetgeving.
  • Praktische informatie die je direct kunt toepassen in je eigen organisatie.
  • Digitale goodiebag met tips hoe je het beleid hierover vorm en inhoud kunt geven.

  Aanmelden

  Wil je dinsdag 20 juni van 14:00 - 15:00 uur bij dit gratis webinar aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via de button aan de rechterkant van deze pagina.

  Het webinar wordt georganiseerd door mkbasics.nl, dé arbodienst voor ondernemend Nederland. Als dochtermaatschappij van Arbo Unie is mkbasics.nl een full-service gecertificeerde arbodienstverlener. Met ruim 30 spreekuur- en keuringslocaties, alle expertise onder 1 dak op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid, verzuim en re-integratie, re-integratie 2e spoor, outplacement en loopbaanadvies, ondersteunen en adviseren we organisaties graag in het bereiken en bewaken van hun doelen.

   

  Deel deze pagina

  Terug naar overzicht

  Event informatie

  • 20 juni 2023 - 14:00 - 15:00
  • Microsoft Teams
  • Webinar