werkgever-werkenbij

  Zo maken wij het verschil

  Bekijk onze vacatures

  1. Als werkgever

  Mkbasics.nl als werkgever

  Met onze ambitie als beste schadelastbeperker van Nederland hebben wij een voorbeeldfunctie richting onze klanten. Mensen willen bij ons werken om de beste versie van zichzelf in te zetten ten dienste van de organisatie en onze tevreden klanten.

  Wij zijn een innovatieve arbodienst die staat voor professionele autonomie waar je de ruimte krijgt en verantwoordelijkheid hebt om als medewerker in een team je bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de organisatie. Mkbasics.nl bestaat uit een leuke club mensen met liefde voor het vak en kennis van zaken. Collega’s die openstaan voor alle vernieuwingen, technologisch en maatschappelijk, die van pas kunnen komen in onze arbodienstverlening. Wij zijn een arbodienst waar je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je bijdraagt. Wij kennen als geen ander de waarde van een gezonde werkomgeving.

  Bij mkbasics.nl werken gedreven en gepassioneerde mensen die in grote vrijheid optreden. Allemaal professionals die werknemers, werkgevers en collega’s aanspreken op ieders eigen verantwoordelijkheid. Professionals die elkaar weten te vinden als dat nodig is. En overigens ook als dat niet per se nodig is. Er is ruimte voor creativiteit en innovatie. Wij werken vanuit vertrouwen en oefenen iedere dag met volwassen vormen van controle op essentiële zaken en niet op details. Wij zijn helder en duidelijk wat betreft de mogelijkheden, kansen, taken en verantwoordelijkheden. We weten immers waar we heengaan en wat daar voor nodig is. Zo maken wij het verschil!

  Wat heeft mkbasics.nl jou te bieden?

  Optimaal Werken Programma

  We investeren in groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarvoor bieden we onder meer opleidingsmogelijkheden vanuit onze eigen Academy. Daarnaast stimuleren we andere activiteiten zoals coachinggesprekken, of workshops over bijvoorbeeld slaap, voeding, beweging en mentale veerkracht. Ook sponsoren we deelname aan diverse sportieve activiteiten, zoals hardloop-, wandel- en fietsevenementen.

  Blended werken

  Een 50/50-combinatie van werken vanuit (klant)locatie en vanuit thuis. Minder reizen scheelt tijd en draagt bij aan het verkleinen van onze CO2 footprint. Daarnaast verhoogt het de snelheid waarmee we op vragen van klanten kunnen reageren. Het vergroot onze flexibiliteit en biedt ons meer regelruimte. Ook geeft het ruimte om bijvoorbeeld werktijden aan te passen aan je eigen bioritme.

  Arbeids-voorwaarden

  Bij mkbasics.nl werken we 36 uur per week en krijg je een salaris conform onze CAO. Boven op dat salaris ontvang je 8% vakantiegeld en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 2,5%. Jouw standaard 196 vakantie-uren vullen we aan met 20 extra bijzondere verlofuren, omdat we de balans tussen werk en privé écht belangrijk vinden. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor een ergonomische thuiswerkplek, krijg je €2,50 per thuiswerkdag én een vergoeding voor woon-werkverkeer en zakelijke reiskosten. 

  Vacatures

  Wil je ook bij mkbasics.nl aan de slag? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

  Bekijk vacatures